Camera Supraveghere Video MBP87 Motorola Smart Nursery Motorola

In stoc
eft_MBP87SN

899 Lei

Pret vechi: 944 Lei
Producatori: Motorola
Camera de supraveghere Motorola MBP87 Connect aduce in premiera calitatea Ultra HD pentru imaginile video inregistrate si sistemul de alertare imediata in cazul detectarii miscarii sau sunetului in spatiul supravegheat. Motorola MBP87 Connect are functie Pan, Tilt and Zoom, adica permite rotirea...
+

Camera de supraveghere Motorola MBP87 Connect aduce in premiera calitatea Ultra HD pentru imaginile video inregistrate si sistemul de alertare imediata in cazul detectarii miscarii sau sunetului in spatiul supravegheat. Motorola MBP87 Connect are functie Pan, Tilt and Zoom, adica permite rotirea la 360 grade, inclinarea stanga, dreapta, sus, jos si marirea imaginii, astfel incat sa puteti supraveghea toate unghiurile incaperii in care se afla copilul. Aparatul are un soft integrat care poate interpreta o gama larga de informatii receptionate de camera: monitorizarea activitatii copilului, detectia expresiei faciale, masurarea temperaturii si umiditatii din camera.

Toate informatiile receptionate te ajuta sa determine starea de sanatate si de multumire a celui mic, MBP87 Connect fiind astfel primul tip de monitor care iti poate oferi o gama atat de larga de informatii despre copilul tau.

In plus, MBP87 Connect are baterie portabila, reincarcabila pentru un plus de autonomie.

Camera Supraveghere Video MBP87 Motorola Smart Nursery Motorola

Producatori:
Motorola

Cele mai cautate

Produse similare

Informatii

Produse recomandate

Inscrie-te la newsletter si vei fi mereu la curent cu ofertele noastre.