Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

BebeCarucior.ro - magazin pentru copii si bebelusi

Rucsac Tour Street- ABC design 2019

 
krd_1200021 1901
Diferenta 7%
Misca mouse-ul pe imagine pentru a mari poza
Nu e in stoc
385,88 Lei
360,15 Lei
Diferenta din PRP: 25,73 Lei (7%)
Livrare
Metode de plata
De ce sa cumperi de la noi

Garantie 24 luniGarantie pentru produse de pana la 5 ani in functie de conditiile producatorului

Notificare pe emailEsti instiintat despre fiecare etapa a comenzii plasate.

Returnare si inlocuire - fara problemeLa noi poti returna produsele achizitionate in termen de 14 zile. Bunurile trebuie sa fie in starea in care au fost primite si impreuna cu toate accesoriile din fabrica.

Diferite metode de plataPlatesti comanda cum iti convine mai mult: cash la livrare (fara sa iti luam banii inainte) sau prin transfer bancar (dupa confirmarea produselor).

Preturi foarte buneSuntem mandri de ofertele noastre, sute de clienti le verifica in fiecare zi, si aleg magazinul nostru online!

Descriere



Rucsacul Tour de la ABC Design desi este conceput pentru a fi foarte rezistent, este realizat intr-un stil modern.

Iti place aventura si iti doresti sa fii mereu pregatit pentru orice? Atunci rucsacul Tour este exact ceea ce cautati!
Nu numai ca va va placea aspectul sau, veti fi, de asemenea, impresionat de caracteristicile sale.
Pe langa buzunarul frontal mare si spatios, rucsacul alte sase buzunare laterale de dimensiuni diferite - ideal pentru persoanele organizate.
Pentru a va asigura ca nu pierdeti nici macar cele mai mici lucruri, rucsacul ofera niste buzunare cu fermoar si compartimente practice.
 Exista doua buzunare interioare - precum si un buzunar pentru servetele umede.
O saltea pentru infasat, un saculet pentru obiecte mici si un portbiberon izotermic, sunt de asemenea incluse Compartimentul mare principal se deschide din fata, oferindu-va spatiu suficient pentru obiectele personale - este ideal pentru plimbari lungi sau scurte escapade la shopping.
Rucsacul este de asemenea un accesoriu elegant ideal pentru calatorie, avand o curea pentru a o face practica pentru vacanta si calatorii.
Rucsacul Tour este ideal atat pentru manerul caruciorului cat si pentru a il tine in spate - fiind ideal pentru oricine doreste un rucsac practic si tot o data elegant si stilat ideal calatoriilor. Acesta poate fi atasat rapid si usor la toate modelele de carucioare ABC Design cu ajutorul sistemului universal de fixare *.

* Sistemul universal de fixare este disponibil pentru toate modelele din colectia 2017/2018/2019. Pentru modelele din colectia 2016 si mai vechi, este necesar sistemul universal pe baza de chinga pentru a atasa accesoriile de bara caruciorului.

Dimensiuni (lxlxi) 30 x 17 x 45 cm
Greutate bruta 1,5 kg

Rucsac Tour Street- ABC design 2019

Caracteristici


Brand:
ABC-Design

Review-uri


Nici o postare găsită

 
Produse similare