Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

BebeCarucior.ro - magazin pentru copii si bebelusi

Sac de iarna Nuvita Carry On 2 in 1 80/105 cm - Prince of Wales Beige / Beige - 9845

hbt_NU-PGOJ0024
Diferenta 7%
Misca mouse-ul pe imagine pentru a mari poza
Nu e in stoc
282,45 Lei
263,62 Lei
Diferenta din PRP: 18,83 Lei (7%)
Livrare
Metode de plata
De ce sa cumperi de la noi

Garantie 24 luniGarantie pentru produse de pana la 5 ani in functie de conditiile producatorului

Notificare pe emailEsti instiintat despre fiecare etapa a comenzii plasate.

Returnare si inlocuire - fara problemeLa noi poti returna produsele achizitionate in termen de 14 zile. Bunurile trebuie sa fie in starea in care au fost primite si impreuna cu toate accesoriile din fabrica.

Diferite metode de plataPlatesti comanda cum iti convine mai mult: cash la livrare (fara sa iti luam banii inainte) sau prin transfer bancar (dupa confirmarea produselor).

Preturi foarte buneSuntem mandri de ofertele noastre, sute de clienti le verifica in fiecare zi, si aleg magazinul nostru online!

Descriere


 

Caracteristici:

Cele 2 parti din care este format saculetul de iarna se unesc impreuna, si cu ajutorul fermoarului dublu si al snurului din dotare, permit reglarea acestuia pe masura ce copilul creste astfel ca se poate folosi de la nastere si pana la varsta de 4 ani.

Daca se detaseaza partea inferioara prinsa cu fermoar dimensiunea sacului va fi de 80x48 cm si se poate folosi de la nastere, iar daca asamblam si partea inferioara avem un sac super confortabil si calduros cu dimenisiunea de 105x48 cm pentru un copil mai mare.

Partea inferioara atunci cand este detasata se poate folosi ca un suport (portofel cu fermoar) pentru pastrarea biberoanelor sau accesoriilor.

Interiorul este super pufos si calduros cu textura ca a casmirului, ce pastreaza caldura pentru a crea o temperatura optima indiferent de vremea de afara.

Exterior din polyester 300 D ceea ce-l face foarte rezistent la deteriorari si pete. Un material elegant de inalta calitate, impermeabil, rezistent la apa si vant ceea ce-l face un accesoriu perfect pentru anotimpul rece.

Umplutura din 400 gr de polyester cu grad ridicat de izolare ce lasa pielea sa respire.

 

Date generale:

- 80-105 cm lungime

- material respirabil

- material rezistent la vant

- material impermeabil

- extensia sacului din partea inferioara din piele neagra.

- temperatura de spalare: 30°

- material izolator intern: 400 gr

- prevazut cu orificii cu inchidere velcro pentru centurile de siguranta.

- compatibil cu toate tipurile de carucioare si landouri pentru copii.

 

Sac de iarna Nuvita Carry On 2 in 1 80/105 cm - Prince of Wales Beige / Beige - 9845

Produse similare