In perioada 15-16 august magazinul nostru va fi inchis. Comenzile plasate pe site vor fi onorate incepand cu data de 19 august. Va multumim.

Filtreaza

Saniute copii - BebeCarucior.ro

Sanie pentru copii - modele

  • Din generatie in generatie mersul la „sanius”, a reprezentat mereu o bucurie pentru copii de toate varstele.
  • Pentru a-i incanta pe copii, Bebecarucior va sta la dispozitie cu o varietate de modele de saniute, cu toate dotarile necesare pentru siguranta copiilor. Va propunem sanie pentru copii de la renumitul producator Alpen Gaudi, sanie cu spatar, sanie pliabila, pentru ca dumneavoastra sa faceti alegerea ideala.
  • Cu un design deosebit, care multumeste chiar si cele mai exigente gusturi si cerinte, echipate corespunzator, saniutele comercializate de Bebecarucior, care este si producator pentru unele modele, reprezinta cadoul ideal pentru copii dumneavoastra in prag de iarna. Gasiti in descrierea fiecarui model de sanie pentru copii toate informatiile de care aveti nevoie.
  • Selectati o sanie pentru copii din colectia noastra de modele: sanie de lemn mica cu spatar, sania Bambino si multe altele. Saniuta o puteti dota cu o husa termoizolanta sau un saculet imblanit.

Inscrie-te la newsletter si vei fi mereu la curent cu ofertele noastre.