Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

BebeCarucior.ro - magazin pentru copii si bebelusi

Port Bebe summer 0-2 ani Rose Gold ABC Design 2020

 
krd_12001742004
Diferenta 7%
Misca mouse-ul pe imagine pentru a mari poza
Nu e in stoc
146,16 Lei
136,42 Lei
Diferenta din PRP: 9,74 Lei (7%)
Livrare
Metode de plata
De ce sa cumperi de la noi

Garantie 24 luniGarantie pentru produse de pana la 5 ani in functie de conditiile producatorului

Notificare pe emailEsti instiintat despre fiecare etapa a comenzii plasate.

Returnare si inlocuire - fara problemeLa noi poti returna produsele achizitionate in termen de 14 zile. Bunurile trebuie sa fie in starea in care au fost primite si impreuna cu toate accesoriile din fabrica.

Diferite metode de plataPlatesti comanda cum iti convine mai mult: cash la livrare (fara sa iti luam banii inainte) sau prin transfer bancar (dupa confirmarea produselor).

Preturi foarte buneSuntem mandri de ofertele noastre, sute de clienti le verifica in fiecare zi, si aleg magazinul nostru online!

Descriere


Port bebe pentru carucioarele ABC Design si nu numai.
(sac pentru carucior 0-2 ani)

Bebelusii sunt sensibili la fluctuatiile de temperatura, acestora le poate fi frig, chiar si atunci cand sunt temperaturi cu valoari medii.
O invelitoare de picioruse subtire, de vara, este ideala pentru calatorii, mai ales primavara si vara, cand diferentele de temperatura sunt frecvente sau in zilele mai racaroase de vara. Materialul usoar, rezistent la vant si la apa asigura o temperature constanta, placuta, fara a se incinge materialul, asigurand astfel comfortul copilului tau.
Invelitoarea poate fi deschisa sau indepartata dupa cum este necesar fiind foarte usor de montat sau demontat gratie fermoarului integral, iar invelitoarea de picioruse poate fi de asemenea utilizata pe post de perna pentru carucior.
Partea de sus poate deveni o gluga de protectie.
Centura de siguranta poate fi scoasa prin fantele din material permitand astfel fixarea foarte usoara si sigura pentru invelitoarea bebelusului tau.

Dimensiuni (lxlxi)     85 x 38 cm

Port Bebe summer 0-2 ani Rose Gold ABC Design 2020

Caracteristici


Brand:
ABC-Design

Review-uri


Nici o postare găsită

 
Produse similare