Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

BebeCarucior.ro - magazin pentru copii si bebelusi

Videofon digital +WiFi MBP667 Connect Motorola

eft_MBP667
Salvati 9%
Misca mouse-ul pe imagine pentru a mari poza
Nu e in stoc
1.015,43 Lei
920,53 Lei
Discount: 94,90 Lei (9%)
Livrare
Metode de plata
De ce sa cumperi de la noi

Garantie 24 luniGarantie pentru produse de pana la 5 ani in functie de conditiile producatorului

Notificare pe emailEsti instiintat despre fiecare etapa a comenzii plasate.

Returnare si inlocuire - fara problemeLa noi poti returna produsele achizitionate in termen de 14 zile. Bunurile trebuie sa fie in starea in care au fost primite si impreuna cu toate accesoriile din fabrica.

Diferite metode de plataPlatesti comanda cum iti convine mai mult: cash la livrare (fara sa iti luam banii inainte) sau prin transfer bancar (dupa confirmarea produselor).

Preturi foarte buneSuntem mandri de ofertele noastre, sute de clienti le verifica in fiecare zi, si aleg magazinul nostru online!

Descriere


Videofon digital MB667 Connect cu camera Wi-Fi HDPentru ca vroiai mai mult, Motorola iti prezinta noul model de videofon digital MBP667 Connect cu camera Wi-Fi HD si display de 2.8'' iti permite sa supraveghezi de la distanta tot ce se petrece in camera bebelusului.Chiar daca te afli la birou, sau daca estii departe de tara, cu ajutorul noului monitor Motorola MBP667 Connect si a aplicatiei speciale Hubble poti afla in orice moment ce se petrece cu copilul tau.Noul model de monitor Motorola MBP667 Connect este primul sistem dual ce imbina caracteristicile performantului videofon digital, adica videofon cu display propriu de 2.8'', cu cele ale camerelor Wi-Fi HD, care permit supravegherea in timp real, de la distanta a bebelusului (imaginile si sunetul fiind redate la nivelul display-ului smartphone-ului, tabletei sau computerului pe care il folsosesti)Caracteristicile si avantajele Motorola MBP667 Connect

1. Display color tip LCD de 2.8''

2. Conectivitate Wi-Fi

3. Monitorizeaza temperatura din camera copilului

4. Comunicare bidirectionala intre unitatea copilului si unitatile parentale (fie cea de la nivelul display-ului, fie cea de la nivelul smartphone-ului, tabletei sau laptopului- in cazul folosirii ca si camera Wi-Fi)

5. Raza de actiune 300m (masurata in camp deschis, daca nu sunt obstacole intre cele doua unitati)

6. Transmisie digitala 2.4GHz FHSS

7. Baterie reincarcabila (pentru unitatea parentala),

8. Indicator vizual tip LED pentru nivelul sunetului (la nivelul display-ului)

9. Posibilitatea de conectare cu pana la 3 camere video MBP67 Connect

10. Cantece de leagan preinregistrate

11. Instalare usoara

Caracteristici tehnice

* Video streaming de la distanta (remote) HD 720p

* Compresie video H.264; Rezolutie QVGA 320 x 240

* Partea de camera Wi-Fi HD functioneaza cu aplicatia gratuita Hubble App.MBP667 Connect si permite monitorizarea de la distanta pe sistemul tau tip Android (versiune 4.0 sau mai noua) sau iOS (versiune 7.0 sau mai noua) folosind display-ul Smartphone-ului, tabletei sau computerului.

* Acumulatorul Ni MH al monitorului este incapsulat (nu se monteaza separat)Camera WiFi HD te avertizeaza imediat ce detecteaza orice miscare in camera copilului. Imaginile captate pot fi inregistrate pe memoria smartphone-ului, tabletei sau laptopului (gratuit), sau pot fi stocate in Cloud-ului Hubble in baza unei abonament  

Unitatea parentala (display-ul) functioneaza cu baterii de 3.6V 850mAH NiMH (incluse)Vrei sa afli mai multe?

Monitorul Motorola MBP 667Connect este un sistem dual: videofon digital cu conectivitate Wi-Fi HD si display LCD de 2.8''.

Partea de videofon are un ecran color de 2.8'' ce permite monitorizarea video live.Acest videofon are o arie de supraveghere mare si permite inclusiv monitorizarea nocturna prin infrarosu, astfel incat poti vedea si auzi atat ziua cat si noaptea tot ce se peterece in camera copilului.Acest noul model de videofon cu camera Wi-Fi HD este prevazut cu un microfon cu inalta sensibilitate care capteaza si trasnmite cu acuratete orice sunet din camera copilului.

Nivelul zgomotului/ sunetului din camera copilului este transmis inclusiv vizual prin intermediul LED-ului afla pe display. Monitorul Motorola MBP667 Connect are 5 cantece de leagan preinregistrate, astfel incat poti linisti bebelusul, comandand de la distanta redarea acestor cantece (atat din unitatea parentala cu display, cat si de la nivelul smartphone-ului, tabletei sau computerului).Valorile temperaturii din camera copilului sunt redate atat pe unitatea parentala tip display a videofonului, cat si la nivelul display-ului smartphone-ului, tabletei sau computerului in cazul folosirii camerei Wi-Fi HD.

 Foarte important: Sistemele de supraveghere Motorola sunt singurele care codeaza digital sunetele si imaginea, astfel incat numai tu si membrii familiei carora le dai acces pot vedea sau auzi ce se intampla in camera bebelusului!

Videofon digital +WiFi MBP667 Connect Motorola

Caracteristici


Brand:
Motorola
Produse similare