Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

BebeCarucior.ro - magazin pentru copii si bebelusi

S.C. SupermarketPunctRo S.R.L. se straduie sa va ofere produse de foarte buna calitate ale celor mai cunoscuti producatori din domeniu. Inainte de a face o comanda, parcurgeti cu atentie toate informatiile si imaginile ce insotesc produsul dorit pentru a va face o imagine cat mai clara si completa, si verificati daca produsul corespunde necesitatilor dvs din toate punctele de vedere. Daca totusi, detaliile furnizate nu va sunt suficiente, scrieti-ne la contact@bebecarucior.ro sau telefonati-ne la numerele afisate pe paginile site-ului. Va stam la dispozitie cu orice alte informatii pe care le solicitati.

Daca totusi sunteti nemultumit de produsul primit, il puteti returna impreuna cu documentele insotitoare, iar noi va vom inapoia contravaloarea acestuia, conform legislatiei romane in vigoare. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului.

Returnarea produsului o veti putea face dupa ce ne instiintati in scris despre intentia dvs prin formularul alaturat. Produsul se returneaza impreuna cu toate documentele care l-au insotit la dvs: factura fiscala, instructiuni de folosire si certificat de garantie.

ATENTIE!!! Din motive de igiena produsele din categoriile: aspiratoare nazale, pompe de san si lenjerie intima nu sunt returnabile daca au fost desigilate. De asemenea se diminueaza valoarea pentru produsele cu roti (carucioare, biciclete, triciclete) ce au fost folosite in mediul lor de utilizare (afara, pe strada, pe asfalt, pe pamant), prezinta urme de zgarieturi in urma montari sau demontari. Inainte de a returna un produs ganditi-va daca dvs ati fi dorit sa primiti un produs in modul in care aveti de gand sa-l returnati.

CONDITII DE RETUR

Renuntarea la cumparare

1. Cadrul legal

Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate la distanta:

Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.

Se recomanda ca produsul returnat sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit).

2. Exceptiile

Nu pot fi denuntate contractele care au ca obiect furnizarea urmatoarelor categorii de produse:

a. Produse care prezinta modificari fizice sau optice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, taieturi, cusaturi rupte, destramari ale materialului, pete, fermoare nefunctionale, si alte defecte ce le poate prezenta un produs neconform (nesemnalate ca si defecte estetice in primele 48 de ore de la receptionarea produsului in scris la adresa de email contact@bebecarucior.ro). Pentru schimbare, produsul nou se livreaza dupa primirea si verificarea celui returnat intr-un termen de maxim 14 zile. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, urme de folosire excesiva sau interventii neautorizate, astfel incat obiectul nu mai poate fi adus la conformitatea initiala prin reparare .

b. Furnizarea de produse confecţionate după specificaţiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar .

c. Furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de consumator.

ATENTIE!!! Din motive de igiena produsele din categoriile: aspiratoare nazale, pompe de san si lenjerie intima nu sunt returnabile daca au fost desigilate.

Pentru produsele returnate folosite se va face diminuarea valorii conform OUG 34/2014, art. 14, alin. 3

3. Exercitarea dreptului de retragere

Consumatorul informeaza SC SUPERMARKETPUNCTRO SRL cu privire la decizia de retragere din contract prin completarea unui formular de retur disponibil pe site www.bebecarucior.ro in cont.

Produsul se va expedia catre depozit cu o firma de curierat aleasa de catre client, consumatorul suportand costurile de retur.

In termen de 48 ore lucratoare de la transmiterea notificarii, cumparatorul va primi pe e-mail numar de inregistrare si detalii cu privire la solicitarea inaintata.

Pentru produsele returnate in magazin sunt necesari urmatorii pasi:

  1. Clientul preda produsul in magazin in baza unui proces verbal de predare primire
  2. Decizia de acceptare/respingere RMA va fi luata de catre Departamentul Retur Online, dupa receptia produsului la Depozitul Central
  3. Comunicarea cu clientul se va face in scris pe adresa de e-mail cu care s-a efectuat comanda initiala.

4. Costuri si taxe speciale pentru renuntarea la cumparare

Costuri suportate de catre cumparator:

  • Costuri de retur si transport curier pentru produsul in cazul caruia cumparatorul renunta la achizitionarea produsului in termen de 14 zile de la receptia produsului. ( art.14. punctul 2 )
  • Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, se va solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia. ( art.14.punctul 3 );

Costuri suportate de catre vanzator:

  • Produs ce nu este conform cu specificatiile din oferta vanzatorului.
  • Produs ce nu este conform specificatiilor mentionate in comanda cumparatorului.
  • Produs nefunctional in primele 48 de ore de la receptie sau colete ce prezinta deteriorari la receptie.

Nota (daca defectul de nefunctionare este semnalat in primele 48 ore de la receptie)

5. Rambursarea sumelor

  • Rambursarea sumelor se va face in cel mult 14 zile de la data la care este informat de decizia de retragere din contract a consumatorului, transmisa de catre vanzator (art. 13, punctele 1, 2, 3 si 4)
  • Conform art. 24 punctele 2 si 3, ziua in care consumatorul isi exercita dreptul de retragere din contract nu se va lua in seama la calculul termenului, iar in cazul in care ultima zi a termenului este o zi nelucratoare, SC SUPERMARKETPUNCTRO SRL va prelungi termenul in mod corespunzator.

Comentarii

Nici o postare găsită