Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

BebeCarucior.ro - magazin pentru copii si bebelusi

Termeni si conditii

Va recomandam sa cititi cu atentie acesti termeni si conditii de utilizare ai site-ului pentru a evita eventualele neintelegeri.
Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor si serviciilor prezentate pe acest site implica acceptarea acestor termeni si conditii. S.C. SupermarketPunctRo S.R.L. isi rezerva dreptul de a face modificari acestor termeni si conditii, precum si in structura site-ului, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor, avand ca scop imbunatatirea site-ului fara a leza interesele consumatorilor.

Continutul site-ului bebeCARUCIOR.ro (texte, fotografii, scripturi, simboluri grafice, date tehnice, alte informatii) este proprietatea S.C. SupermarketPunctRo S.R.L. si este aparata de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul S.C. SupermarketPunctRo S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare.Informatia prezentata poate include inacurateti de ordin tehnic sau erori de tastat.

Informatiile acestui site va sunt oferite cu buna credinta, din surse apreciate ca fiind de incredere. In cazul in care vreunul din articolele publicate sau orice alta informatie intra sub incidenta legii dreptului de autor, va rugam sa ne contactati pentru a lua masurile care se impun. Securitatea datelor personale
Datele dumneavoastra personale vor fi folosite numai în scopul declarat al acestui site. Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale utilizatorilor acestui site.

bebeCARUCIOR.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverele sau e-mail-urile expediate nu contin virusi informatici. bebeCARUCIOR.ro nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul.

BebeCarucior.ro nu garanteaza ca descrierea produselor sau orice alt articol al site-ului este lipsit de erori sau ca este complet, sau stocul afisat pe site este cel exact (stocul fiind variabil si se actualizeaza periodic, in functie de stocul furnizorilor) si nu va putea fi facut responsabil in cazul oricaror neconcordante sau lipsuri in ceea ce priveste produsele, calitatea acestora sau orice alte aspecte privind aceste produse. Cu toate acestea Bebecarucior.ro garanteaza inlocuirea si/sau acceptarea returului produselor ce vor fi considerate neconforme cu descrierea de pe site sau cu asteptarile clientului termen de 48 ore de la livrarea acestora. Nu se primesc retur produse care prezinta modificari fizice sau optice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, taieturi, cusaturi rupte, destramari ale materialului, pete, fermoare nefunctionale, si alte defecte ce le poate prezenta un produs neconform (nesemnalate ca si defecte estetice in primele 48 de ore de la receptionarea produsului in scris la adresa de email contact@bebecarucior.ro ). Pentru schimbare, produsul nou se livreaza dupa primirea si verificarea celui returnat intr-un termen de maxim 14 zile. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, urme de folosire sau interventii neautorizate, etc. Bebecarucior.ro nu este responsabil pentru nelivrarea la timp a produselor, daca acest lucru tine de firma de curierat prin care au fost trimise. Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta BebeCarucior.ro in maximum 48 de ore de la receptionarea produselor, urmand ca aceasta sa fie transmisa furnizorului produselor respective, spre solutionare.

In cazul in care la primirea coletului/produsului nu gasiti si documentele insotitoare, factura, garantie sau manual de utilizare va rugam sa ne contactati in maxim 48 ore. Orice alte reclamatii ulterioare nu vor fi luate in considerare.

Formularul de inscriere
Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru a va trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate etc. De asemenea, informatiile colectate prin intermediul formularelor completate la crearea unui cont personal vor putea fi utilizate de catre S.C. SupermarketPunctRo S.R.L. pentru imbunatatirea serviciilor de vanzare cu respectarea prevederile legilor in vigoare.

Inregistrarea ca membru, parola si comportamentul ca membru.
Prin inregistrarea ca membru veti fi solicitat sa va alegeti un nume de utilizator (adresa de e-mail) si o parola. Sunteti responsabil(a) de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator fiind integral in responsabilitatea dumneavoastra.
Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.

Produse
Produsele de pe acest site sunt oferite in limita stocului disponibil. Nu pot fi cerute despagubiri in cazul in care comanda nu poate fi onorata din motive intemeiate (lipsa produsului din stocul furnizorului, eventuale greseli de tiparire etc.). In aceste cazuri bebeCARUCIOR.ro va anunta clientul despre problemele aparute si va anula comanda. Valoarea maxima a obligatiilor a S.C. SupermarketPunctRo S.R.L. fata de clientii sai, in cazul nelivrarii produselor sau a livrarii necorespunzatoare, reprezinta valoarea sumelor primite de la clienti. Parteneri
S.C. SupermarketPunctRo S.R.L.. are contracte si intelegeri comerciale de revanzare cu producatori autohtoni sau cu importatori marcilor prezenti in site-ul bebeCARUCIOR.ro. Despre calitatea produselor, despre autenticitatea marcii si despre orice alte nelamuriri cu privire la o marca sau un produs anume, clientul se poate adresa furnizorului sau catre bebeCARUCIOR.ro.

Pretul

Preturile sunt actualizate zilnic. Preturile prezentate includ TVA (19%), insa nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site acest lucru. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel din timpul plasarii comenzii sau cu cel stabilit de comun acord cu consultantul de vanzari in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma.

Site-ul kidscare.ro ofera clientilor sai preturi foarte bune de achizitie. Produsele sunt semnalate prin doua preturi (pret recomandat de catre producator - PRP - taiat cu o linie si pretul de vanzare - fiind pretul produsului de vanzare la momentul respectiv). Aceste produse nu le consideram la reduceri, promotii sau alte oferte. Magazinul nostru nu face reduceri, promotii sau alte oferte promotionale.

Politica de returnare

Legislatia in vigoare se aplica persoanelor fizice.
S.C. SupermarketPunctRo S.R.L. se straduie sa va ofere produse de foarte buna calitate ale celor mai cunoscuti producatori din domeniu. Inainte de a face o comanda, parcurgeti cu atentie toate informatiile si imaginile ce insotesc produsul dorit pentru a va face o imagine clara si completa, si verificati daca produsul corespunde necesitatilor dvs din toate punctele de vedere. Daca totusi, detaliile furnizate nu va sunt suficiente, scrieti-ne la contact@bebecarucior.ro sau telefonati-ne la numerele afisate pe prima pagina a site-ului. Va stam la dispozitie cu orice alte informatii pe care le solicitati.
Daca totusi sunteti nemultumit de produsul primit, il puteti returna impreuna cu documentele insotitoare, iar noi va vom inapoia contravaloarea acestuia, conform legislatiei romane in vigoare OG 34/2015 si conform conditiilor de retur. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului prin formularul de aici.
Returnarea produsului o veti putea face dupa ce ne instiintati in scris despre intentia dvs prin acest formular. Produsul se returneaza in ambalajul original, daca este posibil (pentru protejarea acestuia la transport in scopul impiedicarii sosirii produsului retur cu urme de neconformitati fizice pentru care se poate refuza returul sau garantia) impreuna cu toate documentele care l-au insotit la dvs: factura fiscala, instructiuni de folosire si certificat de garantie. ATENTIE!!! Produsul returnat nu trebuie sa fie deteriorat, sa nu contina urme de utilizare, sa fie returnat in ambalajul sau impreuna cu toate accesoriile si etichetele intacte si sa aiba asupra sa toate documentele insotitoare cu care a fost expediat! Conform legislatiei romane in vigoare, cheltuielile de transport vor fi suportate de catre dvs. S.C. SupermarketPunctRo S.R.L. va returna contravaloarea produsului in cel mult 14 de zile, de la data sosiri produsului la vanzator dupa verificarea acestuia si diminuarea valorii conform legii daca este cazul. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport. ATENTIE!!! Din motive de igiena produsele din categoriile: aspiratoare nazale, pompe de san, lenjerie intima dar si alte produse care sunt sigilate nu sunt returnabile. De asemenea se va diminua valoarea pentru produsele cu roti ce au fost folosite in mediul lor de utilizare (afara, pe strada, pe asfalt, pe pamant), prezinta urme de zgarieturi in urma montari sau demontari. Pretul produselor din magazinul nostru este compus din pretul produsului in sine, accesorii, cutie/ambalaj, instructiuni/manual. Inainte de a returna un produs ganditi-va daca dvs ati fi dorit sa primiti un produs in modul in care aveti de gand sa-l returnati!

Promotii si concursuri
Noi ne stabilim singuri regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizam, urmarind sa respectam prevederile legale. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre bebeCARUCIOR.ro in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. Garantam disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie in limita stocului disponibil. BebeCARUCIOR.ro poate anula o comanda in cazul in care produsul comandat nu mai este integru sau este defect.


Nu vom fi responsabili in fata nici unei persoane sau companii care foloseste sau se bazeaza pe informatii sau opinii neconforme continute de acest site.
Nu vom fi raspunzatori pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel pierderi.
Daca considerati ca orice material de pe acest site, postat de S.C. SupermarketPunctRo S.R.L. sau de altcineva, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, va rugam sa ne contactati pentru detalii la contact@bebecarucior.ro astfel incat sa putem lua o decizie in cunostinta de cauza. Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii clientul isi asuma în totalitate aceste riscuri.

Comentarii

Nici o postare găsită